Välkommen

VÄLKOMMEN!

Tanken var väl från början att få ihop musikmaterial till en hel platta, men det kändes ganska snart som att det aldrig skulle kunna bli klart. Från början spelades alla låtar in i garderoben på bilden här bredvid.

Inspelningsmaskin var en Tascam Portastudio 244 – förstapris i en demotävling, som tidningen HiFi Musik anordnade 1986. Så småningom byttes kassettportan ut mot en dator. Det var väl egentligen då allt rasade… Med datorn kunde man fixa och trixa – och mixa om – så länge att inget någonsin blev färdigt. Och åren bara gick. Det var dags för ett beslut: Publicera eller packa ihop! Resultatet ser ni här.

Med hjälp av Apples helt fantastiska webb-verktyg, iWeb, knåpades en hemsida ihop och med den som mediabärare kunde vi till sist visa världen – i alla fall den del som förstår svenska – vem Gunnar E Olsson är. Och nu är det dags att gå vidare. iWeb räcker inte längre till. Det ska vara databasbaserat nu, har jag fått lära mig. Så jag testar Joomla till de större hemsidorna och länkar dem till de WordPress-baserade bloggarna.

Det är bara att kämpa vidare.

Man får aldrig ge upp.